qrcode v1    qrcode v1

spanish homes link telephone contact (+47) 95763943

Områdeinformasjon

Mer enn 500 kilometer kystlinje med hvite strender, blått hav og idylliske viker

Sør-østkysten av Spania er en av de største turistdestinasjonene ved Middelhavet og det området de fleste leter etter en investeringsmulighet i form av feriehus eller fulltidsbolig.

Dette området er etterspurt både for å bo hele året og som feriedestinasjon. Flyplassen i Alicante eller Murcia gjør det enkelt for oss å komme hit. Flere flyselskap i Norge har direkteruter til Alicante hele året.

Spania garanterer 3000 timer sol i året og har en gjennomsnitts temperatur på 18 grader C.

Det er ca 500 kilometer kystlinje i Alicante og Murcia provinsen. Fantastiske strender med blå flagg, fasiliteter, og nydelig utsikt. Flotte stier hvor du kan gå fra strand til strand og ta en rast på en av de mange restaurantene eller strandbarene og bare nyte sol og varme.

Nord på Costa Blanca og sørdelen av Costa Calida har fjell landskap. Noen av våre eiendommer der har fantastisk utsikt! De ligger i nærheten av idylliske Altea, Villajoysa, Calpe, Javea og Denia. Her er det muligheter for mange flotte turer i fjellene eller sol og bad på de flotte strendene.

Sør på Costa Blanca er landskapet hovedsaklig flatt, men fjellene er en liten biltur inn fra kysten. Her finner du bl.a saltsjøene i Torrevieja, lange hvite sandstrender og mange golfbaner. Hovedbyene her er Alicante, Santa Pola, Guardamar, Torrevieja, Orihuela Costa, Los Alcazares og La Manga.

Alle Boligtyper
  • Opplev spansk mat

  • Fantastiske golfbaner

  • Kultur

­